nl | en

Strengholt MultiMedia

 

Op het gebied van 'special interest' dvd's en Blu-ray is Strengholt MultiMedia één van de toonaangevende uitgevers in Nederland. De catalogus bestaat onder andere uit lifestyle, documentaires, het Koninklijk Huis, historische overzichten, natuur en dieren. Daarnaast worden bekende tv-series, films, humor en sport op dvd uitgebracht en gedistribueerd.

 

Het label Visual Moods creëert met 'high-definition'-sfeerbeelden van onder meer natuur- en stadsgezichten met 'surround-sound' een unieke sfeer in huis. Met de documentaire collectie Global Experience ervaart de kijker de meest adembenemende hd-beelden over het leven op onze planeet.

 

Sport vormt een belangrijk onderdeel van de catalogus met onder andere voetbal, wielrennen en schaatsen. De series Beeld van Nederland met de NOS/Polygoon-journaals van 1920-2005, De strijd tegen het water en het Koninklijk Huis zijn van grote historische waarde. De sport-dvd's en historische overzichten worden geproduceerd in samenwerking met de NOS en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.